Vasas: Müller elmagyarázta, miért váltott – korábbi klubja reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.09. 11:10
Christian Müller nem vált el szépen az Arminia Bielefeldtől. A Vasas télen szerződtetett német labdarúgójának panaszaira félig-meddig reagáltak a Bundesliga 2.-es klub vezetői.

A bielefeldi szurkolók körében népszerű középpályás, miután megegyezett a Vasassal, Facebook-oldalán hosszabban fejtette ki, miért távozott a német másodosztályú együttestől. A 31 éves Müller személyes okokból nem utazott el a csapattal a januári beleki edzőtáborba, amiért a klub megbüntette. Müller azt írta, hogy a büntetést elfogadta, továbbá – az esettől függetlenül – azt is tudomásul vette, hogy nem akarnak vele hosszabbítani, azt ugyanakkor elfogadhatatlannak tartotta, hogy a következő fél évben csak az U23-asokkal engedték volna edzeni, és nem kerülhetett volna az első csapat keretébe.

A futballista emlékeztetett rá, hogy 2012 óta mindig kitartott a Bielefeld mellett, megkeresései ellenére a harmadosztályba is követte a csapatot, ám tiszteletlenségnek tartja, hogy személyes jellegű problémáit nem vették figyelembe.

„Az ügynek különböző nézőpontjai vannak. Nem áll érdekünkben ezt a kereket tovább gördíteni” – reagált Müller írására Samir Arabi, a Bielefeld sportigazgatója. Norbert Meier vezetőedző ehhez annyit fűzött hozzá az nw.de-nek, hogy Müller múltbeli érdemei vitathatatlanok, de nyugalomra inti őt, szerinte ezt a problémát akkor kellett volna megvitatni, amikor még a klubnál volt, ő most már továbblépne az ügyön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik