Vasas: Korcsmár Zsolt másfél évre aláírt – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.05. 14:07
A 24-szeres válogatott Korcsmár Zsolt a Vasas labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – adta hírül az angyalföldi klub honlapja. A 27 éves játékos másfél évre írt alá a piros-kékekhez.

A komlói születésű Korcsmár Zsolt az Újpestben kezdte profi karrierjét, a lila-fehéreknél csaknem száz NB I-es mérkőzésen lépett pályára. A védőként és védekező középpályásként is bevethető játékos 2010 és 2013 között a norvég Brannban futballozott, onnan került a német Greuther Fürthbe.

A Bundesliga 2.-ben szereplő klubhoz idén nyárig kötötte szerződése, ám ezt nem töltötte ki, a Vasas ugyanis megegyezett a fürthiekkel az átigazolásában. A megállapodás részleteiről nem közölt részleteket a magyar klub, amelyhez 2017 nyaráig írt alá Korcsmár Zsolt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth – Németország), Christian Müller (német, Arminia Bielefeld – Németország), Kire Risztevszki (macedón, Rabotnicski Szkopje – Macedónia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szivacski Donát (Siófok)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Iliasz Ignatidisz (görög, GS Kallithea – Görögország, próbajáték)
Távozók: Kenesei Krisztián (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként), Lázok János (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Mezőkövesd), Vojo Ubiparip (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Tomiszlav Pajovics (szerb), Marko Vukaszovics (montenegrói)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik