Vasas: Korcsmár sérült, de jó híreket is kapott a szakmai stáb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.29. 15:16
A Vasas labdarúgócsapata szombaton az Újpestet fogadja az NB I 28. fordulójában. Az angyalföldi klub a hivatalos honlapján számolt be a sérült játékosok állapotáról.

Czvitkovics Péter és Osváth Attila rehabilitációja jól halad, Czvitkovics – jó esetben – a bajnokság utolsó három fordulójára térhet vissza, Osváth azonban ebben a szezonban már aligha léphet pályára, mivel az orvosok nem szeretnék, ha rásérülne a műtött lábára. Czvitkovics Péter és Osváth Attila rehabilitációja jól halad, Czvitkovics – jó esetben – a bajnokság utolsó három fordulójára térhet vissza, Osváth azonban ebben a szezonban már aligha léphet pályára, mivel az orvosok nem szeretnék, ha rásérülne a műtött lábára.

Grúz Tamás hosszú kihagyás után ismét teljes értékű munkát végez, míg Korcsmár Zsolt rúgást kapott a Váccal szemben 4–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen, így egyelőre a társaktól külön dolgozik.

Az U21-es válogatott játékosok, Nagy Gergely, Hangya Szilveszter és Vida Máté nem vettek részt a hétfői edzésen, az U19-es együttes három tagja, Tóth Olivér, Kleisz Márk és Micsinai Miklós viszont továbbra is az első csapat tréningjeit látogatja.

A Vasas és az Újpest szombati bajnoki mérkőzése az eredeti tervekkel ellentétben nem 18.30 órakor, hanem 20.45-kor kezdődik, és a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

LABDARÚGÓ NB I
28. FORDULÓ
Április 2., szombat
18.30:
Paks–MTK
18.30: Honvéd–Videoton
18.30: Békéscsaba–Diósgyőr
18.30: DVSC–Ferencváros (Tv: M4 Sport)
18.30: Puskás AFC–Haladás
20.45:
Vasas–Újpest (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik