Vasas: korábbi Újpest-, FTC-kapus a Kubala Akadémiánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.20. 06:56
Széles körű hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező kapusedző került a Vasas Kubala Akadémiához az egykori Újpest-, majd Ferencváros-játékos Kurucz Péter személyében.

„Pályafutásom alatt utánpótláséveimben korosztályos válogatott voltam, majd profi labdarúgóként pályára léptem többek között az Újpest FC-ben, a Ferencvárosban, a BFC Siófokban, valamint a Tatabányában. Nemzetközi szinten szerepeltem az angol West Ham Unitednél és a Rochdale-nél. Edzőként a Grosics Gyula Kapusiskola és a Grund 1986 FC fiatal kapusaival dolgoztam” – mondta a szakember a vkla.hu-nak.vkla.hu-nak.

Kurucz Péter a Vasas Kubala Akadémia U16–U19 korosztályú kapusainak fejlődését felügyeli majd. A szakmai stáb fiatal tagja rövid és hosszú távú terveit egyaránt megfogalmazta:

„Szeretném a meglévő hazai és külföldi tapasztalataimat minél több fiatal kapussal megosztani, illetve segíteni őket abban, hogy elérjék a kitűzött céljaikat ebben a sportban. A nyári felkészülés megkezdődött, jelenleg az ismerkedés fázisában tartunk, az előttünk álló néhány hét és edzőtáborok alatt viszont kemény munka fog folyni a siker érdekében.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik