Vasas: „Jó úton haladok a teljes gyógyulás felé”

Vágólapra másolva!
2017.09.06. 18:19
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas cseh középhátvédje, a súlyos térdsérüléséből lábadozó Vít Benes a klub hivatalos honlapjának elmondta, jó úton halad a teljes gyógyulás felé, és egy-két hét múlva már akár a társaival együtt gyakorolhat.

„Jó úton haladok a teljes gyógyulás felé. A térdem jól reagál a Kubó Ádám által előírt rehabilitációs gyakorlatokra. A futóedzések is rendben zajlanak. Összességében jól érzem magam. Az edzések mostanában úgy zajlanak, hogy bemelegítés után húsz-huszonöt percet futok, majd stabilizációs és comberősítő feladatokat végzek, illetve a végén ismét futás következik. Bízom abban, hogy a következő egy-két hét folyamán már beszállhatok a cicázásba, de csak akkor, ha nem lesznek panaszaim. Szeretnék végre a csapat és a stáb rendelkezésére állni” – mondta Benes. „Jó úton haladok a teljes gyógyulás felé. A térdem jól reagál a Kubó Ádám által előírt rehabilitációs gyakorlatokra. A futóedzések is rendben zajlanak. Összességében jól érzem magam. Az edzések mostanában úgy zajlanak, hogy bemelegítés után húsz-huszonöt percet futok, majd stabilizációs és comberősítő feladatokat végzek, illetve a végén ismét futás következik. Bízom abban, hogy a következő egy-két hét folyamán már beszállhatok a cicázásba, de csak akkor, ha nem lesznek panaszaim. Szeretnék végre a csapat és a stáb rendelkezésére állni” – mondta Benes.

A 29 esztendős futballista július 19-én, a III. Kerület elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett részleges oldalszalag-szakadást, azóta hét hét telt el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik