Vasas: hosszabbított „az ország egyik legjobb belső középpályása”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.28. 12:37
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2019 nyaráig hosszabbított Berecz Zsomborral.

„Hálás vagyok a Vasas FC vezetőségének, a klubnál tizenhárom éves korom óta otthon érzem magam – mondta az aláírást követően Berecz, aki 2019 nyaráig hosszabbította meg az eredetileg 2018-ban lejáró szerződését. – Az elmúlt években rengeteg megbecsülést, tiszteletet és szeretetet kaptam a Vasas vezetőitől, edzőimtől, játékostársaimtól és lelkes szurkolóinktól, amit nagyon köszönök mindenkinek. Ha úgy alakul a sorsom, hogy a Vasastól eligazolok, csak külföld jöhet számításba, más hazai klub nem.” „Hálás vagyok a Vasas FC vezetőségének, a klubnál tizenhárom éves korom óta otthon érzem magam – mondta az aláírást követően Berecz, aki 2019 nyaráig hosszabbította meg az eredetileg 2018-ban lejáró szerződését. – Az elmúlt években rengeteg megbecsülést, tiszteletet és szeretetet kaptam a Vasas vezetőitől, edzőimtől, játékostársaimtól és lelkes szurkolóinktól, amit nagyon köszönök mindenkinek. Ha úgy alakul a sorsom, hogy a Vasastól eligazolok, csak külföld jöhet számításba, más hazai klub nem.”

A 21 éves játékos az előző szezonban az összes sorozatot figyelembe véve 41 mérkőzésen 9 gólt szerzett és 9 gólpasszt jegyzett, alapembere volt a harmadik helyen végző angyalföldieknek.

„Nagyon örülök annak, hogy Magyarország egyik legjobb belső középpályásával sikerült szerződést hosszabbítania a Vasas FC-nek
– ezt már Vancsa Miklós, a klub ügyvezető igazgatója mondta. – Úgy vélem, ez a jelző nem túlzás, amit Zsombi elmúlt évi teljesítménye is igazolt. Egyúttal jelzi azt is, hogy a Vasas igyekszik az értékeit megtartani. Ugyanakkor kétségtelen, hogy az idő kerekét és a fejlődést megállítani nem lehet, és annak van realitása, hogy Zsombi egy éven belül várhatóan külföldre igazolhat.”

Vancsa ezután azt is hozzátette, hogy a klub vezetősége továbbra sem mondott le arról, hogy a közeljövőben egy csatárt igazoljon, reményei szerint hamarosan bejelentést tesznek ez ügyben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Vít Benes (cseh, FK Jablonec – Csehország), Lubos Kamenár (szlovák, Slask Wroclaw – Lengyelország), Jan Simunek (cseh, Dukla Praha – Csehország)
Kölcsönbe érkezők: Vogyicska Bálint (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérők:
Czingráber Máté (BFC Siófok, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Bognár István (Ferencváros), Hidi Patrik (Honvéd, szabadon igazolható), Iszlai Bence (Haladás, szabadon igazolható)
Távozók: Borvető Áron (Vác FC), Debreceni András (ETO FC Győr), Korcsmár Zsolt (FC Midtjylland – Dánia, szabadon igazolhatóként), Novák Csanád (gyirmóti kölcsön után Mezőkövesd), Osváth Attila (debreceni kölcsön után Puskás Akadémia), Mahir Saglik (török, Sakaryaspor – Törökország)
Kölcsönbe távozók: –

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vukasin Polekszics (montenegrói, Békéscsaba)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Ádám Martin
(Puskás Akadémia), Berecz Zsombor (Dinamo Zagreb – Horvátország), Manjrekar James (kanadai)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik