Vasas: hónapokra kidőlt a nyáron igazolt cseh védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.22. 18:15
Alighogy megkapta a magyarországi játékengedélyét, súlyos térdsérülést szenvedett Vít Benes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas nyáron szerződtetett cseh középhátvédje. Rajta kívül honfitársa, Jan Simunek is kidőlt a sorból, de ő szerencsésebben járt.

A két cseh futballista a Vasas szerdai felkészülési mérkőzésén sérült meg, majd pénteken MRI-vizsgálaton vettek részt. Az angyalföldi klub csapatorvosa, Lejkó Dezső a felvételeket látva megállapította, hogy Vít Benes részleges oldalszalag-szakadást szenvedett a térdében, és három hónapos kihagyás vár rá. A 28 esztendős futballista öt hétig rögzítőkötést visel, utána kezdi a rehabilitációt. a Vasas szerdai felkészülési mérkőzésén sérült meg, majd pénteken MRI-vizsgálaton vettek részt. Az angyalföldi klub csapatorvosa, Lejkó Dezső a felvételeket látva megállapította, hogy Vít Benes részleges oldalszalag-szakadást szenvedett a térdében, és három hónapos kihagyás vár rá. A 28 esztendős futballista öt hétig rögzítőkötést visel, utána kezdi a rehabilitációt.

Jan Simunek szerencsésebben járt, megúszta szalaghúzódással, de azt nem tudni, hogy mennyi ideig nem léphet pályára.

A Vasas-szurkolók számára jó hír, hogy a júniusban térdműtéten átesett Berecz Zsombor szombaton ismét a csapattal edzett, Király Botond viszont továbbra is pihenésre kényszerül hasfalhúzódása miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik