Vasas: Ferenczi szerint nem anyagi okok állnak a nagy vereség mögött

Vágólapra másolva!
2010.11.11. 21:16
Ferenczi István, a Vasas csatára a klub hivatalos honlapjának elmondta, az angyalföldi csapat nem tartozik a játékosainak, így nem ennek tulajdonítható a ZTE elleni 6–0-s vereség. A támadó úgy véli, a hétvégén bizonyítani fognak.

„Elöljáróban azt szeretném leszögezni, hogy a klub minden játékos felé teljesíti az anyagi kötelezettségeit, így az fel sem merülhet, hogy ilyen jellegű okok állnának a tegnapi gyászos szereplés mögött. Egyedül a prémiumok kifizetése van feltételhez kötve, de erre meg úgy tekintünk, mit egyfajta letétre. Persze nem jó érzés ez, de valahol talán plusz hajtóerőt is ad annak érdekében, hogy elfoglaljuk azt a pozíciót a bajnoki tabellán, ami szerintem játékereje alapján megilleti a csapatot" – mondta Ferenczi a klub internetes oldalának.

„Nagyon nem volna jó, ha kívülről azt lehetne látni rajtunk, hogy nem vagyunk kellőképpen motiváltak. Nem mondom, hogy tegnap nem lehetett akár ilyen következtetést is levonni, de alapjában véve azt gondolom, nem erről volt szó. A második félidő közepéig egyáltalán nem éreztem olyan drámainak a helyzetet, mint amilyenné végül vált. Olyan meccset játszottunk, amelyen, ha két napig tart, akkor sem sikerült volna semmi nekünk. Tény és való a zalaegerszegiek lefutballoztak minket a pályáról, és az is biztos, ami történt, az nem egyeztethető össze a Vasas hagyományaival. Ezért elnézést kérünk, de nem gondolom azt, hogy egy mély gödör alján lennénk. Az öltözőben edzőnkkel átbeszéltük a helyzetet, és szombaton be fogjuk bizonyítani, hogy tudunk futballozni" – tette hozzá a támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik