HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.14 08:00 Frissítve: 2018.05.14 08:17

Vasas: Egerszegi célja a Videoton ellen is a pontszerzés

Az elmúlt hétvégi bajnoki fordulóban csereként lépett pályára a Vasas középpályása, Egerszegi Tamás, aki a hosszabbítás perceiben aztán pontot érő gólt szerzett szombat este a Groupama Arénában a Ferencváros elleni, 1–1-re zárult mérkőzésen.

HIRDETÉS

 

Az angyalföldiek 27 éves játékosa szezonbeli negyedik gólját szerezte, ami után utat engedett a belőle feltörő feszültségnek a gólöröménél.

„Egy labdarúgónak mindig kell hinnie abban, hogy akár az utolsó pillanatban is gólt szerezhet csapatának. Amikor 90 percen keresztül sikerül egy erősebb csapat ellen kihúzni kapott gól nélkül, és mégis becsúszik egy gól, azután nagyon nehéz visszajönni a meccsbe, de hála Istennek nekünk ez most sikerült. (...) Leírhatatlan öröm szakadt fel bennem, de csapattársaimban és a szurkolóinkban is” – mondta Egerszegi klubja honlapjának és kitért a Vasas jelenlegi helyzetére is.

„Ahhoz, hogy sikerüljön meghosszabbítani első osztályú tagságunkat, még mindenképpen pontokat kell gyűjtenünk és bravúros eredményeket kell elérnünk. Most ez az egy pont nagyon értékes, de akkor lesz még értékesebb, ha még szerzünk hozzá 4-5-öt” – fogalmazott Egerszegi.

Könnyen elképzelhető, hogy góljával Egerszegi érdemben befolyásolhatja a bajnoki címért a Ferencváros és a Videoton között folyó harcot is, ám ő nem foglalkozik ezzel.

„Hallottam olyan véleményt, hogy mivel mi egymás után játszunk a két bajnokaspiránssal, így mi befolyásolhatjuk a bajnokság kimenetelét. Ez butaság. Mi nem azért küzdöttünk a Fradi ellen, hogy ne ők legyenek a bajnokok, hanem azért, hogy mi ne essünk ki. Ez a döntetlen nyilván jót tett az önbizalmunknak, de jövő héten érkezik hozzánk a Videoton, amely szintén roppant erős csapat, ám céljaink eléréséhez pontokat kell elérnünk ellenük” – idézi a klub honlapja a játékost.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.22 14:07:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT, HATÁR DÁVID (közvetítés)

A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában kétgólos sikert aratott a Rebrov-csapat.

2018.09.22 08:55:20

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Utoljára gyúlnak ki a fények a stadionban, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt.

2018.09.21 23:32:59

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Egy korszak zárul le a Honvéd történelmében.

2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS