Vasas: Czvitkovics több társával elégedetlen, a tüzet hiányolja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.21. 07:57
Czvitkovics Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas középpályása sérülése miatt kénytelen a partvonal mellől nézni társait, akik közül többekkel elégedetlen, a tüzet hiányolja belőlük. Ennek ellenére bízik benne, sikerül kiharcolnia csapatának a bennmaradást.

„Most kívülről nézem a csapatot, és nem mindig vagyok boldog attól, amit látok. – mondta Czvitkovics Péter a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Nincs meg mindenkiben a kellő tűz, sokakban azt látom, úgy gondolkodnak, a kiesés után úgyis találnak majd csapatot, pedig egymásért is kellene küzdenünk.” Czvitkovics Péter a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Nincs meg mindenkiben a kellő tűz, sokakban azt látom, úgy gondolkodnak, a kiesés után úgyis találnak majd csapatot, pedig egymásért is kellene küzdenünk.”

„Nem bántam meg, hogy a Vasashoz igazoltam, nagyon boldog voltam, hogy megnyertük az NB II-t. Ősszel több olyan meccsünk volt, ami nagyon szoros volt, ha azokat megnyerjük, más lenne a hangulat. Bízom benne, hogy meglesz még a bennmaradás, az utolsó néhány meccsen pedig remélem, én is a pályán leszek már.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik