Vasas: Csiki már úton volt Nyíregyházára szerződést kötni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.01. 08:49
A Vasas új szerzeménye, a legutóbb Gyirmóton futballozó Csiki Norbert nemrég még a Honvédnál volt próbajátékon, majd kis híján Nyíregyházára szerződött, szerdán viszont már a piros-kékeknél lépett pályára volt klubja, az MTK ellen, miután aláírta szerződését az angyalföldiekhez.

„Kalandos úton kerültem Angyalföldre – mondta Csiki Norbert, aki legutóbb a Gyirmót játékosa volt, de az elmúlt fél évben nem volt klubja. – Már gurultam Nyíregyházára, hogy aláírjam az új szerződést a Szparihoz, amikor menet közben felhívott Vancsa Miklós ügyvezető, és azt mondta, szükség van rám, jöjjek. Azonnal visszafordultam. Ha egy nagy múltú NB I-es klub hívja az embert, nincs mit gondolkodni.”

„Nagy reményekkel jöttem Angyalföldre, ezt nem is tagadom – folytatta a szélső, aki a kispesti próbajátékáról is beszélt. – Az előző évem »kuka«, nincs ezen mit tagadni. De engem ne írjon le senki, ezt tavasszal megmutatom majd. A Honvéddal két hétig edzettem, gólt lőttem az edzőmeccsen, úgy vélem, nem okoztam csalódást, de nem tudtunk megegyezni. Ez azonban már a múlt, most a Vasas sikerére összpontosítok. Jó játékosok közé kerültem, ennek a keretnek legalább a középmezőnyben a helye.”

Csikinek azonban nem indult jól vasasos pályafutása, ugyanis az MTK elleni, 2–1-re elveszített szerdai felkészülési meccsen sérülés miatt kellett lecserélni (két csapattársához, Vít Beneshez és Ádám Martinhoz hasonlóan).

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Barczi Dávid (Videoton, szabadon igazolhatóként), Csiki Norbert (szabadon igazolhatóként, legutóbb Gyirmót), Egerszegi Tamás (Miedz Legnica – Lengyelország), Laczkó Zsolt (Paksi FC, szabadon igazolhatóként, legutóbb kölcsönben Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Cseke Benjámin (Újpest)
Távozók: Czingráber Máté (Soproni VSE)
Kölcsönbe távozók: Király Botond (Csákvár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nikolaosz Vergosz (görög, Olympiakosz Pireusz – Görögország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Jan Simunek (cseh)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik