Vasas: az új edzőre még várni kell, de a munka elkezdődött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.04. 13:16
Hétfőn délelőtt a Vasas labdarúgócsapata is megkezdte a téli felkészülést, de még nem a múlt héten kinevezett német Michael Oenning vezetésével, hanem Ferenczi István erőnléti edző irányításával.

A Vasasnál Simon Antalt a német Michael Oenning váltotta a vezetőedzői poszton a múlt héten, de az új szakember a tervek szerint csak holnap érkezik meg Budapestre, így várhatóan csak szerdán tart majd először edzést a 10. pozícióban telelő angyalföldieknek.

A munka azonban ma megkezdődött a csapatnál. Ferenczi István vezetésével edzett a csapat, leginkább kocogás és egymás közötti játék szerepelt a programban. A Fáy utcai sporttelepen a sátorral fedett műfüves pályán gyakorolt a csapat. Az első tréningen 14-en vettek részt.

A klub tájékoztatása szerint új játékos nem jelent meg, a régiek közül viszont hiányoztak a pravoszláv karácsony miatt hosszabb szabadságot kapó légiósok – Tomiszlav Pajovics, Marko Vukaszovics, Milos Adamovics, Vojo Ubiparip, Jevgenyij Pavlov –, valamint Kenesei Krisztián és Könyves Norbert sem volt ott az első gyakorláson.

Utóbbi két játékosról a Vasas egyelőre nem adott bővebb felvilágosítást, nem tudni, miért nem edzettek a többiekkel.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Fröhlich Roland (Paks), Máté János (Mezőkövesd), Szatmári Lóránd (MTK)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik