Vasas: az angyalföldiek tárgyalnak Németh Norbert szerződtetéséről

Vágólapra másolva!
2010.08.24. 17:43
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Németh Norbert szerződést bontott az orosz Tom Tomszk labdarúgócsapatával. A 29 éves középpályás iránt több külföldi csapat mellett korábbi együttese, a Vasas is érdeklődik.

„Németh Norbi átigazolási ügye péntekig biztosan lezárul. Vannak külföldi ajánlatai, itthonról pedig a Vasas tűnik a legkomolyabb érdeklődőnek, bár másik két csapatnál is szóba került a neve – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Németh menedzsere, Keserű László. Az angyalföldiekkel konkrét tárgyalásokon is túl vagyunk, és ha a külföldi kérőkkel nem sikerül megegyezni, akkor jó esély van rá, hogy visszatér a Vasashoz, ahol a jelek szerint nagyon komolyan számolnának vele."

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a hazai érdeklődők mellett a török élvonalból és a német másodosztályból is van kérője Némethnek. Keserű hozzátette, amennyiben most nem sikerül megállapodni valamelyik külföldi kérővel, akkor itthon olyan szerződést fognak kötni, amely lehetővé teszi, hogy megfelelő ajánlat esetén rövid időn belül ismét külföldre kerüljön a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik