Vasas: a válogatottban nem játszott, hétvégére felépülhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.09. 10:49
A labdarúgó NB I negyedik helyén álló Vasas a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Hangya Szilveszter meggyógyult a vírusos betegségéből, így a DVTK elleni szombati bajnoki mérkőzésen minden bizonnyal pályára léphet.

A 23 esztendős balhátvéd az októberi vb-selejtezőkre meghívót kapott Bernd Storck szövetségi kapitánytól a magyar válogatottba, de betegség miatt kikerült a keretből. A futballista azóta felépült, ezen a héten már teljes értékű edzésmunkát végezhet, és vélhetően számíthat rá Michael Oenning vezetőedző a Diósgyőr elleni idegenbeli bajnokin.betegség miatt kikerült a keretből. A futballista azóta felépült, ezen a héten már teljes értékű edzésmunkát végezhet, és vélhetően számíthat rá Michael Oenning vezetőedző a Diósgyőr elleni idegenbeli bajnokin.

„Nem emlékszem, hogy romlott ételt ettem volna, egyszerűen megtámadta a szervezetemet egy erős vírus, ami nagyon magas lázzal és gyomorfertőzéssel járt együtt, s annak minden kellemetlen velejárójával. Hiába próbáltam volna játékra jelentkezni a múlt hét végén, a betegség annyira legyengített, hogy nem tudtam volna a csapat hasznára lenni. Szerdán már lassan elkezdtem kocogni, egyre jobban érzem magam, és bízom abban, hogy a hét közepére visszanyerem az erőmet, és ott lehetek a pályán a DVTK ellen” – mondta Hangya Szilveszter a Vasas hivatalos honlapjának.

Az angyalföldi együttes szombaton 15.30 órakor csap össze a miskolciakkal az NB I 12. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik