Vasas: a horvát rekordbajnok érdeklődik a válogatott játékos iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.04. 09:05
A Nemzeti Sport Online értesülése és ezt megerősítő horvát források szerint a Dinamo Zagreb érdeklődik Berecz Zsombor, a Vasas labdarúgója iránt.

Információink szerint a Dinamo Zagreb figyelmét felkeltette Berecz Zsombor, a Vasassal a legutóbbi NB I-es szezonban bronzérmet szerző válogatott középpályás. Ezt megerősíti, hogy a horvát Index is hallott Berecz és a 18-szoros horvát bajnok Dinamo esetéről, s megkereste honlapunkat az ügyben.

A 21 esztendős futballista a Vasasban lett profi játékos, az angyalföldiek színeiben 61 NB I-es és 51 NB II-es mérkőzésen lépett pályára. A legutóbbi szezonban 32 bajnoki meccsen hat gólt és hét gólpasszt jegyzett. Korábban a Ferencváros is érdeklődött a nyékládházi származású játékosért.Index is hallott Berecz és a 18-szoros horvát bajnok Dinamo esetéről, s megkereste honlapunkat az ügyben.

A 21 esztendős futballista a Vasasban lett profi játékos, az angyalföldiek színeiben 61 NB I-es és 51 NB II-es mérkőzésen lépett pályára. A legutóbbi szezonban 32 bajnoki meccsen hat gólt és hét gólpasszt jegyzett. Korábban a Ferencváros is érdeklődött a nyékládházi származású játékosért.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Vít Benes (cseh, FK Jablonec – Csehország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Czingráber Máté (BFC Siófok, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Bognár István (Ferencváros), Dusan Brkovics (szerb, DVSC), Egerszegi Tamás (Mezőkövesd, szabadon igazolható), Hidi Patrik (Honvéd, szabadon igazolható), Iszlai Bence (Haladás, szabadon igazolható), Lubos Kamenár (szlovák, Slask Wroclaw – Lengyelország), Pekár László (Puskás Akadémia)
Távozók: Korcsmár Zsolt (Midtjylland – Dánia, szabadon igazolhatóként), Novák Csanád (Mezőkövesd), Osváth Attila (debreceni kölcsön után Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók: –

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vukasin Polekszics (montenegrói, Békéscsaba,?)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Ádám Martin
(Puskás Akadémia), Berecz Zsombor (Dinamo Zagreb – Horvátország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik