Vasas: a csapatkapitány lemaradhat a fehérvári túráról

Vágólapra másolva!
2015.11.19. 11:10
Remili Mohamed beteg a Vasas labdarúgócsapatánál, míg Milos Adamovics, Vojo Ubiparip és Hangya Szilveszter sérült, utóbbi három játékos hétvégi játékára azonban még van esély – tájékoztatott róla hivatalos honlapján az angyalföldi klub.

Az U21-es válogatottól visszaérkezőkkel – Nagy Gergely, Vida Máté, Berecz Zsombor és Hangya – szerdán találkozott először a szakmai stáb, a korosztályos csapatot Izraelben sújtó gyomorfertőzés a Vasas-játékosokat már nem hátráltatja a munkában. Érzékeny veszteség lehet ugyanakkor Remili hiánya, aki vírusos gyomorrontással küzd, ezért a keddi és szerdai gyakorlásokat is ki kellett hagynia. A csapatkapitány játékára várhatóan nem számíthat szombaton a Videoton ellen a szakmai stáb.

Adamovics térdében az előzetes diagnózis szerint csonthártyagyulladás van, az ő játéka is kérdéses. Ubiparip hetek óta szenved vádlifájdalomtól, nincs százszázalékos állapotban. A szerda délelőtti edzésen, az egymás elleni játék közben Hangya összerúgott egyik játékostársával, emiatt le kellett bicegnie a pályáról.

NB I, 16. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés Játékvezető
November 21., szombat
15.30 Paks–Haladás Vad II István
15.30 Honvéd–Újpest Farkas Ádám
15.30 Békéscsaba–Puskás Akadémia Németh Ádám
15.30 Videoton–Vasas Andó-Szabó Sándor
15.30 DVSC–DVTK (Tv: M4) Iványi Zoltán
18.00 MTK–FTC (Tv: M4) Erdős József

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik