Vasas: 17 éves játékos kaphat szerepet a Fradi ellen

Vágólapra másolva!
2015.08.01. 11:50
Szanyó Károly, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas vezetőedzője a Ferencváros elleni meccs keretébe jelöli a 17 éves Murka Benedeket, és nem tartja kizártnak, hogy lehetőséget ad a fiatal szélsőnek a derbin.

„Nem a legjobb előjelekkel készültünk a héten az FTC elleni mérkőzésre – kezdte Szanyó Károly. – Volt jó néhány sérültünk, van eltiltott játékosunk, és a hét első három napjában négy U21-es válogatottunkat nélkülöznünk kellett. Novák Csanád egész héten nem edzett. Rúgást kapott az Újpest elleni bajnokin, és nagyon nehezen ment le a duzzanat a bokájáról. Szombaton dől el, hogy tudja-e vállalni a játékot, vagy a kispadra egyáltalán le tudom-e ültetni.” Novák Csanád egész héten nem edzett. Rúgást kapott az Újpest elleni bajnokin, és nagyon nehezen ment le a duzzanat a bokájáról. Szombaton dől el, hogy tudja-e vállalni a játékot, vagy a kispadra egyáltalán le tudom-e ültetni.”

Debreceni Andrásnak az előző hetekben mérkőzéshiánya volt, de a pénteki edzésen úgy láttam, kimondottan jól mozgott, számítok rá. Ez azt jelenti, hogy az FTC ellen a másik belső védő posztján ő kezd, és úgy tűnik, Grúz Tamás is tudja vállalni a játékot. A srácok abszolút átérzik a Ferencváros elleni mérkőzés jelentőségét. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de bízom benne, hogy az elvégzett munka beérik.”

A tizenhét éves Murka Benedek a kispadon kezd majd, és meglátjuk, hogyan alakul a találkozó, annak függvényében döntöm el, hogy játéklehetőséget kap-e. Az nem titok, hogy bízom a fiatalokban. Nekem teljesen mindegy, hogy a Ferencváros, a Békéscsaba vagy a Paks ellen játszunk éppen.”

Mint beszámoltunk róla, Czvitkovics Péter játékára kevés az esély a 20.30-tól kezdődő bajnokin, míg a Ferencváros balhátvédje, Cristian Ramírez újra a társakkal készül, így elképzelhető, hogy pályára lép a Vasas ellen.

LABDARÚGÓ NB I, 3. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Augusztus 1., szombat
18.00 Újpest FC–Békéscsaba
Németh Ádám
18.00 Puskás Akadémia–Paksi FC
Solymosi Péter
18.00
Haladás–MTK
Berke Balázs
18.00
DVTK–Videoton FC (Tv: M4)Iványi Zoltán
20.30 Vasas–FTC (Tv: M4) Kassai Viktor
Augusztus 2., vasárnap
18.00 Bp. Honvéd–DVSC-Teva Andó-Szabó Sándor
A bajnokság állását itt tekintheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik