Újpest: Törőcsik élete végéig ápolásra szorul – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.25. 09:03
Élete végéig ápolásra szorul Törőcsik András – írja a Blikk, amelynek keddi címlapsztorija szerint a korábbi kiváló labdarúgó továbbra sem tudja ellátni magát, de új helyen van, és gyógyul.

Az Újpest legendás futballistája tavaly március óta két agyműtéten esett át, azóta lábadozik, s barátai szerint könnyen lehet, hogy élete végéig kórházban kell maradnia, mert ápolásra szorul – írja a bulvárlap.

A hatvanesztendős Törőcsik Andrást jelenleg Budakeszin, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben ápolják.

„Törő egészen jó színben van, sokkal jobb állapotban, mint az utóbbi időkben bármikor – idézi a blikk.hu Martos Győzőt, a Ferencváros korábbi válogatott védőjét, aki a napokban járt az intézményben barátjánál. – Úgy tűnik, végre tényleg elindult a gyógyulás útján. Persze az aggasztó, hogy továbbra is képtelen ellátni magát. A vécére sem tud egyedül kimenni. Jelenleg nem látok esélyt arra, hogy teljesen felépül, képes lesz az önálló életre, s valaha kijöhet még a kórházból. Bízzunk a csodában! Az mindenesetre reményt keltő, hogy végre eszik rendesen. Mindenkit megismert közülünk, beszélgettünk is. Amikor pedig egyedül van, elfoglalja magát, olvasgat vagy tévét néz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik