Újpest: szívmelengető történet a Szusza Ferenc Stadionból

Vágólapra másolva!
2018.04.19. 12:12
null
Nádudvari Attiláné és Nádudvari Attila az unokáik által lettek Újpest-szurkolók (Fotók: ujpestfc.hu)
Szívmelengető történetről számolt be az Újpest FC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján. A klub illetékesei a dermesztő hidegben megrendezett MTK elleni hazai kupamérkőzésen figyelmesek lettek a lelátón egy idős házaspárra, amely a mínuszokkal mit sem törődve buzdította az együttest. A klub vezetősége úgy döntött, felkeresi a házaspárt, és VIP-jegyekkel kedveskedik számára, így Nádudvari Attila és Nádudvari Attiláné a Balmazújváros elleni Magyar Kupa-elődöntő első felvonását is a helyszínen tekinthette meg.

 

„Tudják, mi kezdetben nem voltunk Újpest-drukkerek, azonban az unokáink lila-fehérré változtatták a szívünket. Az egyik unokánk az Újpest utánpótláscsapatában is rúgta a bőrt, majd átkerült az Újpesti Haladás U15-ös csapatába. Főként miattuk járunk a felnőttcsapat meccseire, szinte az összesen kint vagyunk” – újságolta Nádudvari Attila a klub hivatalos honlapján.

Az idős, ugyanakkor élettel teli házaspár nemcsak abban bízik, hogy az Újpest bejut a Magyar Kupa döntőjébe, hanem abban is, hogy meg is nyeri a sorozatot.

„Jó lenne, ha a kupagyőzelem mellett a harmadik hely is meglenne a bajnokság végén, és természetesen a kupadöntőre is kilátogatnánk” – mondták Nádudvariék, akik azt is elárulták, hogy az ülőpárnától kezdve a mezig számos újpesti ereklye megtalálható otthonukban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik