Újpest: Remili iránt afrikai és arab csapatok érdeklődnek

Vágólapra másolva!
2013.06.12. 09:15
Mint arról beszámoltunk, Remili Mohamedre nem tart igényt a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC, és a 28 éves támadó a Nemzeti Sportnak elmondta, több országból is érdeklődnek iránta.

„Néhány héttel a bajnokság vége előtt beszéltem Roderick Duchatelet tulajdonossal, megkérdeztem, mi a probléma, miért nem kapok annyi játéklehetőséget, mint korábban – fogalmazott Remili Mohamed, az Újpest labdarúgója, aki tizenhétszer kezdőként, míg tíz alkalommal csereként kapott lehetőséget. – Azt a választ kaptam, hogy nem férek bele a szakmai stáb elképzeléseibe… Ez van, nem tudok mit tenni. Június huszonhetedikén kezdődik a felkészülés, ha addig nem szerződöm máshová, Újpesten jelentkezem edzésre, de úgy vélem, jobb, ha nem maradok…”Remili Mohamed, az Újpest labdarúgója, aki tizenhétszer kezdőként, míg tíz alkalommal csereként kapott lehetőséget. – Azt a választ kaptam, hogy nem férek bele a szakmai stáb elképzeléseibe… Ez van, nem tudok mit tenni. Június huszonhetedikén kezdődik a felkészülés, ha addig nem szerződöm máshová, Újpesten jelentkezem edzésre, de úgy vélem, jobb, ha nem maradok…”

Kérdés, hová vetheti a sors a játékost. „Érdeklődnek irántam Algériából, Tunéziából, Marokkóból és Szaúd-Arábiából is – folytatta. – A szerződésem decemberig köt a klubhoz, de a tulajdonos azt mondta, nem gördít akadályt a távozásom elé. Remélem, hamarosan eldől, hol folytatom a pályafutásomat.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik