Újpest: reccsenés, műtét – súlyosan megsérült a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.28. 17:50
Marko Filipovics súlyos sérülést szenvedett az Ausztriában edzőtáborozó Újpest FC szerdai edzésén. A lila-fehérek labdarúgójára valószínűleg hosszabb kihagyás vár.

„A tegnap délutáni edzésen, kapura vezetés közben, egy párharc során rosszul fogtam talajt, miközben reccsenést hallottam – idézte fel a történteket a szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező Marko Filipovics az Újpest FC honlapjának. – Ma délelőtt az egyik közeli osztrák kórházba mentünk vizsgálatra, ahol MRI-vizsgálatot készítettek a térdemről. Ezt követően az orvosok arról tájékoztattak, hogy pontosan nem megállapítható, teljes vagy csak részleges keresztszalag-szakadásom van-e, de műteni biztosan kell.”„A tegnap délutáni edzésen, kapura vezetés közben, egy párharc során rosszul fogtam talajt, miközben reccsenést hallottam – idézte fel a történteket a szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező Marko Filipovics az Újpest FC honlapjának. – Ma délelőtt az egyik közeli osztrák kórházba mentünk vizsgálatra, ahol MRI-vizsgálatot készítettek a térdemről. Ezt követően az orvosok arról tájékoztattak, hogy pontosan nem megállapítható, teljes vagy csak részleges keresztszalag-szakadásom van-e, de műteni biztosan kell.”

A klub tájékoztatása szerint a 18 éves támadó pénteken hazautazik, ahol még egy orvosi csapat megvizsgálja, hogy minél pontosabb diagnózist állíthassanak fel, mielőtt megműtik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik