Újpest: Ojo marad, két montenegrói U-válogatott jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.20. 07:52
Biztosan az Újpest labdarúgócsapatában szerepel a tavasszal is Kim Ojo, miután a belga Genk nem élt a kölcsönszerződésében szereplő visszarendelési opcióval.

A szezon végéig biztosan a keret tagja marad a Újpestnél Jonathan Heris és Asmir Suljic, a belga és a bosnyák labdarúgó mellett Kim Ojo maradása is biztosra vehető. Noha klubja, a Genk megtehette volna, hogy visszarendeli Belgiumba, ám jelezték, nem tartanak igényt rá.

„Így van, a Genk nem rendelte vissza a játékost, aki így biztosan Újpesten játszik tavasszal is" – erősítette meg az információt a Nemzeti Sportnak Kovács Zoltán, a lilák sportigazgatója.

A szabadon igazolható Murai Márk mellett a marokkói-belga Abdelhakim Buhna és a chilei Yashir Pinto jövőjéről is a héten születik döntés, de a hét első napján újabb két próbajátékos csatlakozott a kerethez, a montenegrói utánpótlás-válogatottakban is bemutatkozó labdarúgók a tervek szerint egy héten át gyakorolnak a csapattal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Abdelhakim Buhna (marokkói-belga, szabadon igazolható, legutóbb Anderlecht tartalék – Belgium), Murai Márk (szabadon igazolható, Kaposvár), Yashir Pinto (chilei, szabadon igazolható, legutóbb Bahlinger SC – Németország), Ronnie Stam (holland, Standard Liege – Belgium)
Távozók: Berat Ahmeti (albán, szabadon igazolható), Marko Dmitrovics (szerb, Charlton – Anglia), Aristote Mboma (finn, szabadon igazolható), Rodrigo Rojo (uruguayi, szabadon igazolható), Jérémy Serwy (belga, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Dani Ponce (spanyol, AD Alcorcón – Spanyolország), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik