Újpest: Mohl Dávid előtt Budapesten kitágult a világ

Vágólapra másolva!
2015.07.30. 17:12
Mohl Dávid élvezi a budapesti életet, büszke rá, hogy ő szerezte az Újpest szezonbeli első gólját, a szurkolóik pedig szerinte hátborzongatóan jó hangulatot teremtenek. A védővel a klubja honlapja készített interjút.

– Nyáron érkeztél a csapathoz és költöztél fel Budapestre. Milyen a budapesti élet?
– Rendkívül élvezem, sok találkozót kötök le ismerősökkel, barátokkal vagy régi csapattársakkal – válaszolta Mohl Dávid az ujpestfc.hu-nak. – Itt Budapesten tényleg kitágul a világ, mindig van mit csinálni vagy van kivel találkozni, de mondhatom úgy is, hogy mióta felköltöztem, nem unatkoztam egy percet sem. Természetesen Budapest fekvése is sokkal jobb számomra, mert innen sokkal könnyebben le tudok járni szülővárosomba, Székesfehérvárra. Ezt elég gyakorta meg is teszem.– Nyáron érkeztél a csapathoz és költöztél fel Budapestre. Milyen a budapesti élet?
– Rendkívül élvezem, sok találkozót kötök le ismerősökkel, barátokkal vagy régi csapattársakkal – válaszolta Mohl Dávid az ujpestfc.hu-nak. – Itt Budapesten tényleg kitágul a világ, mindig van mit csinálni vagy van kivel találkozni, de mondhatom úgy is, hogy mióta felköltöztem, nem unatkoztam egy percet sem. Természetesen Budapest fekvése is sokkal jobb számomra, mert innen sokkal könnyebben le tudok járni szülővárosomba, Székesfehérvárra. Ezt elég gyakorta meg is teszem.

– Hétvégén a Vasas ellen te fejelted a mérkőzés és csapatunk első gólját a szezonban. Milyen érzés volt?
– Fantasztikus, nem tagadom, készültem rá, hogy ha egyszer betalálok, hogyan örülök majd. Persze abban a pillanatban semmi sem jutott eszembe belőle, sőt arra sem gondoltam, hogy egyáltalán terveztem valamit. Ilyenkor kirobban az öröm az emberből, fél éve keményen edzem mindennap, minden edzésen, mert nagy bizonyítási vágy van bennem. Szóval bizakodom, hogy most jó irányba indultam el, és véghez tudok itt vinni mindent, amit elterveztem. Tényleg nagyon boldog vagyok, és büszke, hogy én szereztem meg az Újpest első gólját a szezonban, de ezek mellett azt is remélem, hogy a jövőben sokszor lesz még lehetőségem gólt ünnepelni.

– Mit vársz a hétvégi Békéscsaba elleni találkozótól?
– Egyértelmű győzelmet. Szeretnénk elsősorban folytatni vagy emelni azt a szintet, amit a Vasas ellen képviseltünk. Lendületesen, magabiztosan és gólra törően akarunk játszani, valamint a labdabirtoklási arány mércéje egyértelműen felénk kell, hogy billenjen. Az egész csapat nagyon készül, és szép, közönségszórakoztató játékot szeretnénk adni a szurkolóinknak, akik az első két fordulóban hátborzongatóan jó hangulatot teremtettek a stadionban. Nagyon jó ilyen atmoszférában futballozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik