Újpest: Minden rendben van - Jarmo Ahjupera

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 13:50
Az Újpesthez nyáron visszatérő észt válogatott Jarmo Ahjupera szerint nem érdemeltek vereséget a Paks elleni bajnoki nyitányon. A csatár beszélt a Lettország elleni válogatott mérkőzéséről is az ujpestfc.hu-nak.

Az észt válogatott Jarmo Ahjupera az NB I első fordulójában a Paks ellen játszott újra az Újpest mezében – mint ismeretes, a 2010–2011-es szezonban kölcsönben már szerepelt az újpestieknél –, a találkozón a lila-fehérek 2–1-es vereséget szenvedtek.Jarmo Ahjupera az NB I első fordulójában a Paks ellen játszott újra az Újpest mezében – mint ismeretes, a 2010–2011-es szezonban kölcsönben már szerepelt az újpestieknél –, a találkozón a lila-fehérek 2–1-es vereséget szenvedtek.

„Úgy érzem, nem érdemeltünk vereséget a Paks ellen. Sok helyzetünk volt, tudom, nekem is volt több, de a végeredményen már nem tudunk változtatni" – nyilatkozta a támadó pénteken.

A 29 éves Ahjupera pozitívan beszél új otthonáról: „Jól érzem magam újra Újpesten, jók az edzések, minden rendben van, szóval örülök, hogy újra a klub tagja vagyok. Augusztus 15-én költözik ide a családom, onnantól véglegesen otthon érzem majd magam Budapesten is."

A csatár augusztus 14-én Lettország ellen pályára lép az észt válogatottban is, amely Magyarországgal azonos vb-selejtezős csoportban szerepel (az észtek szeptember 10-én lépnek pályára Magyarországon).

„Nem lesz számszerű tétje, mégis mindig fontos a lettek elleni meccs, hiszen szomszédok találkozásáról van szó" – fogalmazott ezzel kapcsolatban Ahjupera, aki még 2001. július 4-én, 17 évesen debütált a válogatottban, amivel azóta is rekorder az észt labdarúgás történetében, ilyen fiatalon még senki sem játszott az észt nemzeti csapatban.

Az Újpest szombaton a Puskás Akadémia ellen javíthat a bajnokságban.

NB I, 2. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 2., péntek
19.00 MVM Paks–Pécsi MFC (Sport1) Andó-Szabó Sándor
Augusztus 3., szombat
16.30 Diósgyőri VTK–MTK Budapest (Sport1) Bognár Tamás
19.00 Kaposvári Rákóczi–KTE-Phoenix Mecano Erdős József
19.00 Haladás–Győri ETO FC (Sport1) Solymosi Péter
21.00 Puskás Akadémia FC–Újpest FC (M2) Farkas Ádám
Augusztus 4., vasárnap
16.30 Ferencváros–Videoton (Duna Tv) Kassai Viktor
18.30 Bp. Honvéd–Lombard Pápa (Sport2) Fábián Mihály
20.30 Debreceni VSC-Teva–Mezőkövesd-Zsóry (Sport2) Vad II István
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik