Újpest: megsérült a védő, a táborban már nem edzhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 18:27
Vádlisérülést szenvedett Mohl Dávid, az Ausztriában edzőtáborozó Újpest FC 32 éves labdarúgója.

A lila-fehéreket 2015 óta erősítő hátvéd a szombati, SV Ried elleni felkészülési meccsen sérült meg. Az orvosok megállapították, nem történt izomszakadás, de egy vérömleny miatt Mohl az edzőtáborban már nem edzhet és nem játszhat.

„A legrosszabb az volt, hogy alig öt perc elteltével történt a sérülés, és most pedig nem vehetek részt a programban a többiekkel, ami rendkívül elkeserítő számomra, nagyon csalódott vagyok, hogy aktívan legkorábban csak jövő hét végén lehetek része a csapatnak” – idézi az ujpestfc.hu Mohl Dávidot.a szombati, SV Ried elleni felkészülési meccsen sérült meg. Az orvosok megállapították, nem történt izomszakadás, de egy vérömleny miatt Mohl az edzőtáborban már nem edzhet és nem játszhat.

„A legrosszabb az volt, hogy alig öt perc elteltével történt a sérülés, és most pedig nem vehetek részt a programban a többiekkel, ami rendkívül elkeserítő számomra, nagyon csalódott vagyok, hogy aktívan legkorábban csak jövő hét végén lehetek része a csapatnak” – idézi az ujpestfc.hu Mohl Dávidot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik