Újpest: Magamhoz tértem, rendben van a lábam - Kabát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.26. 17:51
Az Újpest FC régóta sérüléssel bajlódó csatára, Kabát Péter klubja hivatalos honlapján üzent a szurkolóknak térdoperációját követően.

„Harminchét éves csatárunkat újra megműtötték Münchenben. Ha minden jól alakul, december közepén elkezdheti a futóedzéseket. A müncheni térdspecialista, Hinterwimmer professzor szerint a szárkapocscsont és a sípcsont találkozásánál egy kis csontdarab leválása okozhatta Kabát Péter fájdalmait, ez hátráltatta a felépülését. A háromnegyed órás operáció során ma eltávolították azt a bizonyos csontdarabot Németországban" – írja hivatalos honlapján az Újpest FC.

„Magamhoz tértem már. A főorvos azt mondta, hogy most már tényleg rendben van a lábam. Én is ebben bízom. Két hét múlva kiszedik a varratokat. Reményeim szerint december közepétől ismét kocoghatok, futhatok. Hosszú időt hagytam ki, van lemaradásom, pótolnom kell majd. Egyelőre azonban nem állhatok rá teljes testsúllyal a jobb lábamra, mankót kell használnom" – nyilatkozta klubja honlapjának Kabát Péter, aki pénteken tér vissza Magyarországra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik