Újpest: konditermi edzéssel kezdtek, két új arc is feltűnt

Vágólapra másolva!
2015.01.15. 12:53
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest is megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első edzésen próbajátékra érkező játékosok is megjelentek.

A lila-fehérek konditermi edzéssel kezdték az alapozást, ezt követően pedig az edzőpálya felé vették az irányt, ahol rövid átmozgató tréning szerepelt a programban. Az első foglalkozáson két kiszemelt külföldi futballista is megjelent, akikről a klub egyelőre nem adott részletes tájékoztatást.

Mint arról beszámoltunk, Berat Ahmetire, Aristote Mbomára, Nebojsa Koszovicsra. Rodrigo Rojóra, valamint az izlandi próbajátékon részt vevő Jérémy Serwyre nem tart igényt a szakmai stáb, ők nem jelentek meg csütörtökön. A sérüléséből felépülő Kabát Péter a társakkal gyakorolt.

Kovács Zoltán sportigazgató érdeklődésünkre megerősítette az NSO szerdai értesülését, a Ferencváros-nevelésű Murai Márk jövő hétfőn bekapcsolódik az Újpest felkészülésébe. Az elöljáró elárulta, a téli átigazolási időszakban még egy-két külföldi próbajátékos érkezése várható, de kilétükről nem szolgált bővebb információval.

Vignjevicsnél betelt a pohár, Simonék fizethettek

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Murai Márk (Kaposvár), Ronnie Stam (holland, Standard Liege – Belgium)
Távozók: Berat Ahmeti (albán, szabadon igazolható), Marko Dmitrovics (szerb, Charlton – Anglia), Aristote Mboma (finn, szabadon igazolható), Rodrigo Rojo (uruguayi, szabadon igazolható), Jérémy Serwy (belga, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Dani Ponce (spanyol, AD Alcorcón – Spanyolország), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium)
Távozhatnak: Jonathan Heris (belga, érdeklődnek iránta: Charlton Athletic – Anglia)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik