nemzetisport.hu 2016.11.08 12:03 Frissítve: 2016.11.08 12:10

Újpest: két hét múlva edzésbe állhat a sérült támadó

Kylian Hazard, az Újpest FC labdarúgója elmondta, jól halad a rehabilitációja, a tervek szerint két hét múlva csatlakozik társaihoz.

 

Mint ismert, a 21 éves belga játékos a Magyar Kupa-döntőn térdsérülést szenvedett, amely miatt Barcelonában kés alá feküdt, és hat hónapos kihagyást jósoltak neki.

„Egyre jobban vagyok, ha minden jól megy és a tervek szerint alakul, akkor két hét múlva már a csapattal együtt, a Megyeri úton tudok edzeni. Nagyon várom, hogy újra a keret szerves része legyek, és a bajnoki mérkőzések alkalmával ismét a pályán segítsem előrébb a klubot” – idézi az Újpest hivatalos honlapja Hazard-t, aki a helyszínen tekintette meg a Ferencváros elleni derbit (3–3).

„Úgy éreztem, egy ilyen nagy mérkőzésen, még ha nem is tudok pályára lépni, de ott kell lennem a csapat mellett, és a helyszínen kell buzdítanom társaimat. Azt gondolom, ahogy a szurkolók nyertek a kategóriájukban, úgy nekünk is nyernünk kellett volna a pályán. Megérdemeltük volna a győzelmet, hiszen sokkal jobban játszottunk. Ez a derbi a végjátékon múlt, ahol sajnos nem volt elég koncentrációnk” – tette hozzá a támadó.

2019.11.12 22:20:25

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Novellahőse, a kilenc ujjal védő Zsák Károly kapus összeomlásának színhelyén nézte velünk a Honvéd–DVTK-t.

2019.11.10 13:01:41

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Csak egy gólig jutott a borzalmasan gyengén védekező Loki a helyzeteivel remekül sáfárkodó FTC ellen.

2019.11.10 12:39:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR, DÖMÖTÖR CSABA (fotók)

Élete második legjobb döntésének tartja, hogy rábólintott a Mezőkövesd megkeresésére.