Újpest: kész ajánlatot tenni a középpályásért a Lech Poznan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.29. 07:10
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő, a Kádár Tamást és (a nyárig) Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Lech Poznan kész ajánlatot tenni az Újpestet erősítő Balogh Balázsért.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a lengyel élvonal felsőházi rájátszásában negyedik helyen álló Cracovia Kraków kinézte magának Balogh Balázst. A Nemzeti Sport úgy értesült, egy másik lengyel klub, a Lech Poznan is szerződtetné az univerzális játékost.Cracovia Kraków kinézte magának Balogh Balázst. A Nemzeti Sport úgy értesült, egy másik lengyel klub, a Lech Poznan is szerződtetné az univerzális játékost.

A 25 éves középpályásért (aki a Fradi ellen legutóbb balhátvédet játszott) fizetnie kell annak, aki szerződtetné, mert a nyáron lejárt volna a megállapodása, de mint már jeleztük, a klub e hónapban élt opciós lehetőségével, így meghosszabbodott az egyezség.

„Meglátjuk, mit hoz a jövő – mondta Balogh. – Ha valaki szeretne átigazolni, fizetnie kell értem az Újpestnek. Magam is hallottam a lengyelek érdeklődéséről, de egyelőre csak a Ferencváros elleni Magyar Kupa-finálé izgat.”

A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN ARRÓL IS OLVASHAT, MI LESZ NEBOJSA VIGNJEVICCSEL, VALAMINT HOGY MIT GONDOL RODERICK DUCHATELET A VEZETŐEDZŐ TELJESÍTMÉNYÉRŐL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik