Újpest: Kabát vasárnap 20-30 percet már vállalna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 10:44
A nem teljesen egészséges Kabát Péter a Nemzeti Sportnak elárulta: a vasárnapi, DVTK elleni hazai bajnokin reményei szerint 20-30 percet már tud vállalni.

„Egyre jobban érzem magam, de még nem az igazi, a csapattal továbbra sem tudok együtt edzeni – mondta a 36 éves támadó. – Reményeim szerint csütörtökön vagy pénteken már tréningezhetek, s már vasárnap, a Diósgyőr ellen vállalnék húsz-harminc percet. Nemrég beszéltem Vincze Ottóval, ő azt mondta, neki ugyanilyen sérülés keserítette meg az életét. Fél évet szenvedett, de a kezelésektől egyik napról a másikra elmúlt. Bízom benne, nekem nem kell még négy hónapig kínlódnom."

Kabát két hónapja szenved a sérülésével, begyulladt az ín a lábában, a szárkapocscsont teljes hosszában. A kezelések, a masszázs, a lézer- és mágneses kezelés hatására a helyzet egyre jobb, de még nem lehet egészségesnek nyilvánítani. Pedig a rutinos játékosra nagy szüksége lenne az újpestieknek, hiszen támadósoruk meghatározó alakja.

„Kétségtelen, csatárposzton erősödnünk kell – mondta a rutinos játékos. – A védelmünk és a középpályássorunk viszont jobb lett, biztos vagyok benne, hogy sokkal eredményesebben szerepelünk, mint az előző szezonban."

NB I, 2. FORDULÓ
Időpont
Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 1., péntek
19.00
Puskás Akadémia FC–Pécsi MFC (Tv: Duna)
Solymosi Péter
20.30
MTK Budapest–Debreceni VSC (Tv: Sport1)
Iványi Zoltán
Augusztus 2., szombat
16.30
Videoton FC–Dunaújváros PASE (Tv: M1)
Bognár Tamás
18.30
Nyíregyháza Spartacus–MVM-Paksi FC (Tv: Sport1)
Szabó Zsolt
20.30
Kecskeméti TE–Szombathelyi Haladás
Farkas Ádám
Augusztus 3., vasárnap
16.30
Lombard Pápa–Ferencváros (Tv: M1)
Fábián Mihály
18.30
Győri ETO FC–Budapest Honvéd (Tv: Sport2)
Németh Ádám
20.30
Újpest FC–Diósgyőri VTK (Tv: Sport2)
Vad II István

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik