Újpest: Kabát nélkül is győzne Szombathelyen Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 17:11
Nebojsa Vignjevics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője három pontot hozna el a Szombathelyi Haladás otthonából, de Kabát Péterre sérülés miatt nem számíthat.

„Már bajnoki ritmusban voltak az edzések a hét folyamán, a Videoton elleni döntetlen után már csak a szombati szezonnyitóval foglalkoztunk – mondta Vignjevics az ujpestfc.hu-nak. – Azok a játékosok, akik eddig csatlakoztak a csapathoz már jól beilleszkedtek, számítok arra, hogy élesben is jó teljesítményt nyújtanak majd. Örültem, hogy a Szuperkupával együtt egy tétmeccs is bekerült a felkészülési programunkba, mert teljesen más egy téttel bíró összecsapás pszichológiája, mint egy edzőmérkőzésé.” Vignjevics az ujpestfc.hu-nak. – Azok a játékosok, akik eddig csatlakoztak a csapathoz már jól beilleszkedtek, számítok arra, hogy élesben is jó teljesítményt nyújtanak majd. Örültem, hogy a Szuperkupával együtt egy tétmeccs is bekerült a felkészülési programunkba, mert teljesen más egy téttel bíró összecsapás pszichológiája, mint egy edzőmérkőzésé.”

„A DVSC elleni meccsnek köszönhetően a keretből már szinte mindenki legalább egyszer átérezhette a szezon előtt, hogy mit jelent Újpest-mezben játszani és a táborral együtt örülni a győzelemnek. A Haladás az elmúlt szezonban nem véletlenül ért el jó eredményeket és biztos vagyok abban, hogy a távozók ellenére is erős ellenféllel nézünk majd szembe. Biztosan a három pontra törekednek majd hazai pályán, de természetesen mi is győzelemmel szeretnénk kezdeni a bajnoki szezont. Sérülés miatt Kabát Peti még nem tud pályára lépni, rajta kívül a többiekkel tudok számolni a csapat összeállításakor.”

Artner Tamás szerint a lila-fehérek erősödtek a múlt szezonhoz képest, mivel célirányosan, posztra tudott igazolni.

„Úgy érzem, hogy a felkészülés jól sikerült. Maximálisan elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, úgyhogy itt már csak az a kérdés, az új játékosok hogyan tudnak majd beilleszkedni, és tétmérkőzésen milyen teljesítményt tudnak nyújtani – mondta Artner a haladasfc.nyugat.hu-nak. – Az új igazolások hozzáállása a gyakorlásokon és edzőmeccseken jó volt, most kell a bajnoki mérkőzéseken is bizonyítaniuk. Szombat este egy jó Újpestre számítok, amely megerősödött az előző szezonhoz képest. Célirányosan tudtak posztokra igazolni, ráadásul jó játékosokat. Nehéz találkozóra van kilátás, de egyértelműen abban a reményben lépünk pályára, hogy itthon tartjuk a három pontot. Fehér Zoltán eltiltott, Gyurján Bencére pedig sérülés miatt nem számíthatok."

A Haladás szombat 20.30-kor fogadja az Újpestet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik