Újpest: „Az volt a legjobb döntésem labdarúgóként, hogy ideigazoltam”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.21. 12:30
Kylian Hazard, az Újpest FC NB I-es labdarúgócsapatának játékosa elárulta, korábbi klubjainál testvérei árnyékában nem tudott maradandót alkotni.

„Nem bánom, hogy Újpestre szerződtem – idézi a walfoot.be Kylian Hazard-t, aki a tavalyi Magyar Kupa-döntő óta nem játszott a lila-fehéreknél térdsérülése miatt. – Amióta futballozom, ez volt a legjobb döntésem. Korábban olyan kluboknál szerepeltem, ahol fivéreim [Eden és Thorgan – a szerk.] is megfordultak, így természetes, hogy rendszeresen összehasonlítottak velük. Eden berobbant a Lille-ben, hasonló produkciót vártak tőlem is. A Zulte Waregemnél azt hitték, én leszek a következő Thorgan. Testvérek vagyunk, de nem vagyunk egyformák. Nem vagyok olyan, mint ők. Talán az előző csapataimnál ezt nem vették figyelembe, ezért nem mentek jól a dolgok. Ezért döntöttem egy olyan klub mellett, amelynél testvéreim nem játszottak, jól érzem magam. Én nem szenvedtem a testvéreim miatt, az edzőim igen. Mindig azt akarták, utánozzam őket. Szeretném a saját utamat járni.”

walfoot.be Kylian Hazard-t, aki a tavalyi Magyar Kupa-döntő óta nem játszott a lila-fehéreknél térdsérülése miatt. – Amióta futballozom, ez volt a legjobb döntésem. Korábban olyan kluboknál szerepeltem, ahol fivéreim [Eden és Thorgan – a szerk.] is megfordultak, így természetes, hogy rendszeresen összehasonlítottak velük. Eden berobbant a Lille-ben, hasonló produkciót vártak tőlem is. A Zulte Waregemnél azt hitték, én leszek a következő Thorgan. Testvérek vagyunk, de nem vagyunk egyformák. Nem vagyok olyan, mint ők. Talán az előző csapataimnál ezt nem vették figyelembe, ezért nem mentek jól a dolgok. Ezért döntöttem egy olyan klub mellett, amelynél testvéreim nem játszottak, jól érzem magam. Én nem szenvedtem a testvéreim miatt, az edzőim igen. Mindig azt akarták, utánozzam őket. Szeretném a saját utamat járni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik