Újpest: Iandoli már aláírt a Standardhoz - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.02. 14:06
Az rtbf.de oldal arról számolt be, hogy Alessandro Iandoli – az újpestiek által a Sint-Truidentől erre az idényre kölcsönvett labdarúgó – és a Standard Liege megállapodott egymással, s a felek már a szerződést is aláírták.

A 29 éves védő – amint arról annak idején beszámoltunk – decemberben rövid próbajátékon vett részt a Standardnál, de akkor nem tudta meggyőzni a román vezetőedzőt, Mircea Rednicet. A szakember azonban már nincs a kispadon, májusban Guy Luzon váltott őt. amint arról annak idején beszámoltunk – decemberben rövid próbajátékon vett részt a Standardnál, de akkor nem tudta meggyőzni a román vezetőedzőt, Mircea Rednicet. A szakember azonban már nincs a kispadon, májusban Guy Luzon váltott őt.

Két nappal ezelőtt már a voetbalbelgie.be is beszámolt a liege-iek ismételt megkereséséről, és ugyanitt arról írtak, hogy a másodosztályú Sint-Truiden nem tudja – vagy akarja – állni a játékos fizetését.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:Fodor Marcell (Siófok, kölcsönből vissza?), Jarmo Ahjupera (észt, Győri ETO FC)
Távozik/távozhat: Grégory Christ (francia), Bruno Moraes (brazil, ?),Horváth Tamás (?), Alessandro Iandoli (svájci, Sint-Truiden – belga, kölcsönből vissza?), Kovács Dániel (?), Litauszki Róbert (?), Bojan Mihajlovics (szerb, ?), Pollák Zoltán (?), Remili Mohamed (?), Szélesi Zoltán (?) Szokol Zsolt (?)
Kiszemeltek: Mohl Dávid (KTE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik