Újpest-FTC: „A hazai szurkolók igyekeznek kizökkenteni minket”

Vágólapra másolva!
2014.09.21. 11:11
Az Újpest elleni rangadóra készülő Ferencváros brazil támadója, Somália a klubja hivatalos honlapjának adott videointerjújában elmondta, a lila-fehérek otthonában sosincs könnyű dolga a Fradinak, de ha a kilencven perc során végig maximálisan koncentrálnak, akkor elhozhatják a három pontot a Szusza Ferenc Stadionból.

„Nem vagyok még százszázalékos állapotban, de mindennap keményen dolgozom, hogy visszanyerjem a formám. Bízom benne, hogy mérkőzésről mérkőzésre jobb leszek. Jó volt visszatérni, jól éreztem magam a pályán a Puskás Akadémia ellen, bár a második félidőben kicsit elfáradtam, ezért cserélt le a mester, de biztos vagyok benne, hogy fokozatosan javul majd az erőnlétem” – mondta Somália a fradi.hu-nak.Somália a fradi.hu-nak.

„Újpesten meg kell őriznünk a higgadtságunkat, és koncentrálnunk kell minden momentumra. Ha ezt megtesszük, el tudjuk hozni a három pontot. A lila-fehérek otthonában sosincs könnyű dolgunk, a hazai szurkolók igyekeznek kizökkenteni minket. Odahaza sokkal bátrabban futballozik az Újpest, nem húzódik annyira vissza, úgyhogy nehéz feladat vár ránk” – tette hozzá a brazil szélső.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik