Újpest: Folyamatban van néhány tárgyalás - Suljic

Vágólapra másolva!
2015.05.21. 21:01
Asmir Suljic, az Újpest labdarúgócsapatának bosnyák szélsője a klub honlapjának adott interjúban elmondta, hogy folyamatban van néhány tárgyalás a jövőjével kapcsolatban, de konkrét csapatnevet nem említett.
Mint azt megírtuk, Asmir Suljic a bosnyák klix.ba-nak azt nyilatkozta, biztosra veszi, hogy a következő idényben más klubban játszik majd. A szélső erről a következőt mondta az ujpestfc.hu-nak:

„Tudom, hogy foglalkoztatja a közvéleményt a sorsom és vannak pletykák is rólam – reagált a vele kapcsolatos pletykákra Suljic. – Valóban mondtam olyat, hogy elképzelhető a távozásom Újpestről. A nyár elég hosszú, és bármi megtörténhet. Nem azért vetődött fel bennem az eligazolás lehetősége, mert nem érzem itt jól magam. Erről szó sincs. Újpesten mindenem megvan, amit sportoló kívánhat, minden, ami egy jó karrierhez szükséges. Viszont a fő motivációm mindig az volt, hogy a nemzeti csapatban szerepelhessek, ehhez pedig az egyéni teljesítményemen kívül az is elengedhetetlen, hogy több neves klubban is megfordulhassak. Konkrét megkeresésekről egyelőre nem tudok beszámolni, de folyamatban van néhány tárgyalás. Hamarosan kiderül, mit tartogat számomra a jövő.”

A 2014–2015-ös idényével kapcsolatban vegyesek a 23 éves játékos érzései.

„Ha a saját teljesítményemet kell értékelnem, azt mondom, hogy eddigi pályafutásom legjobb szezonján vagyok túl – mondta Suljic. – Rengeteget tanultam, de mivel a foci csapatjáték, mindenképpen szeretnék köszönetet mondani a társaimnak, akik nélkül nem fejlődhettem volna ennyit és nem nyújthattam volna a pályán kiemelkedőt. Viszont van bennem tüske, mert végeredményben semmit sem nyertünk. Talán a jövőben még ennél is jobb lehetek, nagyon várom, hogy minél több kiélezett, nagy csatában vehessek részt. De hangsúlyozom, ez csak megfelelő csapattársakkal lehetséges.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik