Újpest: erős rivális akadt, más is vinné a kiszemelt csatárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.27. 18:09
Tovább bonyolódik az Újpest kiszemeltje, Kim Ojo helyzete. A belga élvonalban szereplő Racing Genk csatáráért a norvég Brann Bergen is bejelentkezett.

A nigériai futballista az egyik közösségi oldalon publikált bejegyzésében jelezte, hogy a norvég élvonalban szereplő Brann Bergen ajánlatot tett a játékjogának megvásárlására.

„A Brann Bergen remek ajánlatot tett értem. Beszélnem kell a menedzseremmel, és meglátjuk, hogy mi lesz” – írja a Facebook-oldalán a remek felépítésű támadó.

Mint arról korábban beszámoltunk, a középcsatárt kereső újpesti klub ma estig vár választ Ojótól, tovább nem várnak a 25 éves futballistára.

Nagy kérdés, hogy a futballista (és a menedzsere) mi alapján dönt majd. Az biztos, hogy a bergeni egyletnél nem akadnának beilleszkedési gondja, hiszen innen igazolt 2013 januárjában – 1.2 millió euró ellenében – a Genkhez, ahol nem váltotta meg a világot. Míg Norvégiában két teljes szezon 69 meccsén (bajnoki és kupa) 33 gólt ért el, másfél év alatt Belgiumban 9 meccsen szerzett egy találatig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik