Újpest: Barczi sérülése után a csapatba kerülésért küzd

Vágólapra másolva!
2012.10.11. 17:35
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 23 éves támadója, Barczi Dávid három hónapos sérülése után tért vissza a pályára – a DVSC elleni Ligakupa-találkozón volt újra kezdő. Bár még nem érezte magát elég élesnek, hajtja a bizonyítási vágy, hogy bajnokin is a kezdőbe kerüljön.

„Annak nagyon örültem, hogy ez a szerdai fiatal csapat nyerni tudott a kezdők alapján talán esélyesebb Debrecen ellen. Magamat viszont tompának éreztem, sok hibával játszottam, nem sikerültek az utolsó passzok sem. A múlt héten kezdtem el a csapattal készülni, most a mérkőzés előtt a második csapattal edzettem, még nem voltam elég „éles", de azon dolgozunk, hogy meccsről meccsre jobb formába kerüljek" – nyilatkozta hosszú sérülése után Barczi Dávid az ujpestfc.hu-nak.

„Volt néhány nehéz nap, mert úgy éreztem akkor, hogy készen állok az új szezonra – azzal együtt, hogy elismerem, az előző év nem sikerült jól. Nem rágódom azon, hogy mi lett volna, ha... Inkább azon gondolkodom, hogy mit szeretnék elérni most, hogy rendben vagyok. Szeretnék újra olyan lendületesen, vagy még jobban játszani annál, mint amikor bekerültem az első csapatba. Jó keret jött most össze, harcolni kell azért, hogy valaki tagja legyen a kezdőnek, de idővel az a célom, hogy ott lehessek a pályán az első perctől kezdve" – tette hozzá a talpcsontrepedésből felépülő 23 éves támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik