Újpest: szurkolói tájékoztatót tartanak a folyamatban lévő ügyekről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.08. 14:57
Az Újpesti Torna Egylet (UTE) hivatalos oldalán jelentette be, hogy tájékoztatót tart a szurkolói csoportok vezetőinek a folyamatban lévő, UTE-t érintő ügyekről.

Mint arról beszámoltunk, az UTE együttműködési ajánlatot tett Roderick Duchatelet-nek, az Újpest FC tulajdonosának. Az Újpest FC néhány órával később hivatalos közleményben válaszolt az UTE „személyeskedő” közleményére. Az Újpesti Torna Egylet a kialakult helyzettel kapcsolatban tart tájékoztatót csütörtök kora este.az UTE együttműködési ajánlatot tett Roderick Duchatelet-nek, az Újpest FC tulajdonosának. Az Újpest FC néhány órával később hivatalos közleményben válaszolt az UTE „személyeskedő” közleményére. Az Újpesti Torna Egylet a kialakult helyzettel kapcsolatban tart tájékoztatót csütörtök kora este.

Az UTE közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük:

„2016. november 10-én az Újpesti Torna Egylet tájékoztatót tart az újpesti szurkolói csoportok vezetőinek a folyamatban lévő, az UTE-t érintő ügyekről.

A tájékoztató helyszíne: UTE-székház, kupás terem

Ideje: 2016. november 10., 18.00 óra

Az UTE az általa ismert szurkolói csoportok vezetőit már előzetesen értesítette az eseményről. Kérjük, amennyiben nem értesített szurkolói csoportként részt kíván venni a tájékoztatón, azt az utetitkarsag@gmail.com címre 2016. november 10., 14.00 óráig jelezze.

Kérjük a szurkolói csoportokat, hogy vezetőikkel képviseltessék magukat a tájékoztatón, és az elhangzottakat tolmácsolják tagságuk felé.

Tisztelettel és köszönettel:

Újpesti Torna Egylet”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik