Újpest: Az első félidőt megnyertük – Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.05. 16:25
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a klub hivatalos honlapján értékelte csapata Sint-Truiden elleni felkészülési mérkőzését. A szerb szakember a 2–2-es döntetlen után az első félidőt dicsérte.

„Tegnap két rendkívül harcos csapat találkozott a Stayen-stadion gyepén, sajnos műfüvön játszottunk, ami nem kedvez a felkészülés ezen szakaszában, de ettől függetlenül kértem a játékosokat, hogy nyújtsák a legjobb formájukat, hiszen minden energiájukra szükség lesz egy ilyen erőteljes és győzelemre törő csapat ellen” – kezdte az ujpestfc.hu-nak adott nyilatkozatában Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek vezetőedzője.Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek vezetőedzője.

„Az első félidőben az első tíz percben nem igazán voltak helyzeteink, mindkét csapat ismerkedett a másikkal, kerestük a területeket, a lehetőségeket. Aztán negyedóra elteltével már a következő fokozatba kapcsolt mindkét együttes, így sorra jöttek a helyzetek. A hajrában miénk volt a kezdeményezés, a két gól pedig egyértelműen azt mutatja, hogy képesek voltunk rákényszeríteni a Sint-Truident arra, hogy a mi akcióinkra reagáljon, és ne a saját játékát játszhassa” – folytatta Vignjevics.

„A második játékrészben sorcserével friss és gyors játékosokat küldtek a pályára, akik között számos egyénileg kimagasló játékos is volt. Egy ideig tartottuk a frontot, a félidő közepére azonban beszorultunk a kapunk elé. Kevés volt a rövid és pontos átadás, több területet engedtünk át az ellenfélnek, és kontrából megszerezték az egyenlítő gólt is. Ezután újra kiegyenlítetté vált a játék, a végére pedig, úgy gondolom, igazságos eredmény alakult ki, hiszen míg az első félidő egyértelműen a miénk volt, a másodikban a hazai csapat mutatta meg, mire képes. Gratulálok a játékosaimnak, hiszen nehéz körülmények között kiváló futballt játszottak, folytatjuk a munkát, hogy pénteken győzelemmel térjünk vissza a tengerpartról.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik