Újpest: az Aston Villához ment, most az ETO-tól érkezik

Vágólapra másolva!
2015.06.14. 12:43
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint hétfőn Újpesten kezdi meg a nyári felkészülést a tavasszal a Győri ETO kölcsönjátékosaként Pápán szereplő középpályás, Stieber András.

A Finnország elleni Eb-selejtezőn győztes gólt szerző Stieber Zoltán öccse, a 23 éves Stieber András 2009-ben az Újpest utánpótlásából szerződött az Aston Villához.A Finnország elleni Eb-selejtezőn győztes gólt szerző Stieber Zoltán öccse, a 23 éves Stieber András 2009-ben az Újpest utánpótlásából szerződött az Aston Villához.

Felnőttek között bajnokin azonban már a Győri ETO-ban mutatkozhatott be 2014 őszén, miután hazatért Angliából. A több játéklehetőség reményében a tavasszal Pápára került kölcsönbe, és a Lombard színeiben nyolc meccsen játszott.

Pápai teljesítményének köszönhetően pedig Újpestre szerződhet, a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a jövő héten csatlakozik a lilák keretéhez. Ha szerződést is köt (egyelőre még nem született egyezség a felek között), akkor Stieber lehet a klub harmadik szerzeménye a hozzá hasonlóan a Győri ETO-tól érkező Windecker József és az MTK-tól szerződtetett Kálnoki Kis Dávid után (az amatőr szerződést kötő Sallói Dánielt nem számolva.) A biztosan távozók között eddig csak légiósok szerepelnek: Berat Ahmeti, Kim Ojo, Szandro Cvejba, Nemanja Andrics, Dusan Vasziljevics és a szlovákiai magyar Hudák Dávid.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezők: Kálnoki Kis Dávid (MTK – szabadon igazolhatóként), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Darwin Andrade (kolumbiai, Standard Liege – Belgium, ?), Holdampf Gergő (Soproni VSE, ?), Nagy János (Siófok, ?), Rodrigo Rojo (uruguayi, Sint-Truiden – Belgium), Toricska Rajmond (Salgótarján, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Lang Ádám (Győri ETO, szabadon igazolható), Stieber András (Győri ETO – szabadon igazolható, legutóbb kölcsönben: Lombard Pápa)
Távozók: Berat Ahmeti (albán-koszovói, ?), Dusan Vasziljevics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nemanja Andrics (szerb, Győri ETO), Hudák Dávid (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia), Loic Nego (francia, Charlton – Anglia, ?), Kim Ojo (nigériai, KRC Genk – Belgium), Szandro Cvejba (orosz)
Távozhatnak: Balogh Balázs, Asmir Suljic (bosnyák, érdeklődnek iránta: külföld)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik