Újpest: az Anderlecht korábbi játékosa már nem edz a lilákkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.28. 16:28
A Nemzeti Sport Online is beszámolt arról, hogy a felkészülési időszak elején csatlakozott az Újpest FC keretéhez két játékos, Abdelhakim Buhna és Yashir Pinto. A lila-fehérek hivatalos honlapja arról tájékoztatott: a héten már csak Pinto folytatja a klubnál az edzéseket, az Anderlecht tartalékcsapatát is megjárt Buhna időközben távozott, már nem edz együtt a csapattal.

A chilei Yashir Pinto a nyáron került Európába a német ötödosztályú Bahlinger SC-ben töltötte az őszt. Ő a neves Colo-Colóban pallérozódott, majd 2012-ben töltött egy rövid időszakot Kanadában is, az FC Edmontonnál. A palesztin felmenőkkel is bíró labdarúgó február 6-án lesz 24 éves, jobbszélsőként, csatárként bevethető, korábban rendszeresen szerepelt chilei U-válogatottakban, az egyik U18-as meccsén egyszer öt gólt szerzett Kína ellen.

A montenegrói Jovan Baosics, aki három gólt szerzett a hétvégi egymás elleni mérkőzésen, illetve a szintén montenegrói Mihailo Perovics továbbra is a lila-fehér keret tagjaként folytatja a felkészülést, várhatóan az ő sorsukról és Murai Márkéról is a hétvégi, Szigetszentmiklós elleni felkészülési meccs után dönt a szakmai stáb.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Jovan Baosics (montenegrói, Mogren Budva – Montenegró), Murai Márk (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvár), Mihailo Perovics (montenegrói, Buducsnoszt Podgorica – Montenegró), Yashir Pinto (chilei, Bahlinger SC – Németország, szabadon igazolható), Ronnie Stam (holland, Standard Liege – Belgium)
Távozók: Berat Ahmeti (albán, szabadon igazolható), Marko Dmitrovics (szerb, Charlton – Anglia), Aristote Mboma (finn, szabadon igazolható), Jérémy Serwy (belga, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Rodrigo Rojo (uruguayi, Sint-Truiden – Belgium)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Dani Ponce (spanyol, AD Alcorcón – Spanyolország), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium)
Távozhatnak: Nagy János (próbajátékon a Győri ETO-nál)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik