Újpest: Andrics tiszteli Vignjevicset, örül Vasziljevicsnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.08. 09:31
Nemanja Andrics a tavaszi szezont a Győri ETO kölcsönjátékosaként Újpesten tölti. A szerb támadó számára nem ismeretlen a vezetőedző, Nebojsa Vignjevics munkássága, annak pedig külön örül, hogy egy csapatban játszhat Dusan Vasziljeviccsel.

„Amikor megérkeztem Magyarországra, rögtön megtanultam, hogy itt két nagy csapat létezik, amelyhez a legtöbb játékos igazolni akar, az Újpest és a Ferencváros. Természetesen nagyon boldog voltam, hogy a Győr számított rám, de sokan beszéltünk róla, hogy a következő úti cél az Újpest lehet. Most pedig itt vagyok, és magamra ölthetem a lila-fehér mezt" – mondta bizakodva Andrics az ujpestfc.hu-nak.ujpestfc.hu-nak.

„Nem ismeretlen számomra az újpesti keret, hiszen Dusan Vasziljevicset gyerekkorom óta ismerem. Ugyanabból a Belgrádhoz közeli kisvárosból származunk, és most végre lehetőségünk lesz egymás mellett is játszani, eddig erre nem kerülhetett sor. Jól ismerem Vaszkét, felesleges lenne szavakkal cifrázni, hiszen mindenki tudja, hogy igen technikás, jól felkészült játékosról van szó. Nagyon örülök, hogy a következő hat hónapot vele egy csapatban tölthetem el"– mondta új csapattársáról.

„Régóta ismerem Nebojsa Vignjevicset is, hiszen ő volt az edző, amikor egy korábbi klubommal a belgrádi juniorbajnokságban indultunk. Jól ismerem, és tudom, mit szeretne a játékosaitól, a csapattól. Tisztelem a munkáját és rendületlen tenni akarását. Amióta az Újpest FC vezetőedzője lett, az együttes nemcsak a bajnokságban állja meg a helyét, hanem az előző szezont kupagyőzelemmel is megkoronázta. Nem titok, én is jól tudom, hogy az NB I után a Magyar Kupa a legfontosabb sorozat a magyar futballban, így ez az ajándék, vagyis a megnyerése a klub és a szurkolók számára is felejthetetlen az utóbbi évek sikertelenségei után."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik