Újpest: Ahjupera napról napra jobb erőben érzi magát

Vágólapra másolva!
2014.01.22. 17:29
Jarmo Ahjupera, az Újpest labdarúgócsapatának észt csatára felgyógyult ülőideg-gyulladásából, és a lilák szombati felkészülési mérkőzésén már pályára lépne.

„Napról napra jobb erőben érzem magam, persze a formám még biztosan hagy kívánnivalót maga után, hiszen szinte kimaradt három hónap – nyilatkozta az ujpestfc.hu-nak az észt támadó, aki sérülése előtt hat bajnokin három gólt szerzett az idény elején. – Mindent a többiekkel együtt csinálok, jó érzés újra a csapattal edzeni. A Békéscsaba elleni Ligakupa-meccsen megpróbáltam játszani, de az nem volt okos döntés, túlságosan sietettem a dolgokat, de tanultam a saját hibámból, most minden rendben van. Úgy érzem, képes lennék pályára lépni a Soroksár ellen is, bár elismerem, kilencven perc még minden bizonnyal sok lenne.”

A felkészülési mérkőzésekről és a tavaszi szezonról a következőt mondta Ahjupera:

„Mindegyik meccs nehéz lesz, az edzőtáborban kivétel nélkül erős csapatokkal játszunk. Nem lett volna rossz, ha a másik kantoni csapattal, az ázsiai BL-győztes Evergrandéval játszunk, de nyilván Sven-Göran Eriksson csapata is nagyon erős, Kínában hatalmas pénzek vannak a fociban. Tavaszra a nagy célom ugyanaz, mint mindenki másnak itt, Újpesten – azaz kupát szeretnék nyerni. Bízom benne, hogy végig egészséges leszek, és sok góllal segítem majd a csapatot az előttünk álló hónapokban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik