Újpest: Ahjupera a liláknál, a 11-es mezt kapta - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 09:58
Lejárt a szerződése a Győri ETO FC-nél, így mától már Újpesten edz Jarmo Ahjupera.

 

Az észt támadó az első tréning előtt át is vette a szerelését Korga Zsolt szertárostól, a támadó a liláknál a 11-es számú mezben fog játszani – számolt be róla az Újpest hivatalos Facebook-oldala.

A 29 éves Ahjupera a fővárosi klubbal már korábban előszerződést kötött, amely most lépett életbe. Az újpesti vezetők a télen megbeszéléseket folytattak az ETO-val, hogy a csatár a tavaszi szezonban is a Megyeri úton szerepelhessen, de a győriek végül nem engedték el a légióst.

Ahjupera a 2010–2011-es idényben kölcsönben már futballozott Újpesten, akkor 14 NB I-es találkozón 8 alkalommal volt eredményes.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Barczi Dávid (Sint-Truiden – Belgium, kölcsönből vissza), Egerszegi Tamás (Sint-Truiden – Belgium, kölcsönből vissza), Fodor Marcell (Siófok, kölcsönből vissza), Jarmo Ahjupera (észt, Győri ETO FC)
Távozik/távozhat:Naim Aarab (belga, ?), Banai Balázs (?), Baranyai Ádám (?), Barczi Dávid (?), Bodnár István (?), Bruno Moraes (brazil, Gil Vicente – Portugália), Dombai Viktor (?), Egerszegi Tamás (?), Fodor Marcell (?), Horváth Tamás (Mezőköved-Zsóry), Floszmann Tamás (?), Alessandro Iandoli (svájci, Standard Liege – Belgium), Kálmán Zsolt (?), Kovács Dániel (?), Litauszki Róbert (Lombard Pápa ?), Magos Mátyás (?), Pollák Zoltán (?), Remili Mohamed (?), Rubus Tamás (?), Szélesi Zoltán (?), Szokol Zsolt (?), Tóth Bálint (?), Zamostny Balázs (Vasas)
Kiszemeltek: Mohl Dávid (Kecskemét), Víctor Jesús (spanyol, szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik