Újpest: A Vidi labda nélkül a legveszélyesebb - Daerden

Vágólapra másolva!
2012.12.02. 10:16
A labdarúgó NB I 17. fordulójának vasárnapi játéknapján az Újpest a Videoton otthonába látogat. Jos Daerden, a lila-fehérek vezetőedzője klubja hivatalos honlapjának elmondta, mint minden mérkőzésen, az idei utolsó bajnokin is a három pont megszerzése a céljuk.

„Ismerjük a Videoton stílusát, tudjuk, hogy mit szeretnek játszani, a taktika nem változik, inkább a játékosokat rotálja kollégám. A hetet azzal kezdtem, hogy közöltem a játékosokkal, felejtsék el, hogy közeledik a téli szünet, az utolsó edzés végéig maximális koncentrációt várok el tőlük. Nekem kicsit szokatlan ez a hosszú szünet, Belgiumban újabban karácsony második napján is fordulók vannak, de félreértés ne essék, nem mondom, hogy ez lenne a követendő példa, ennek csak Angliában van meg a hagyománya. Vasárnap nagyon szervezetten, egységes csapatként kell fellépnünk, hiszen a fehérváriak akkor a legveszélyesebbek, ha nincsen náluk a labda – igaz, az elmúlt mérkőzéseken gondjaik adódtak a gólszerzéssel. Arra törekszünk, hogy ne ellenünk szakadjon meg ez a rossz sorozatuk, hiszen a három pont megszerzése a célunk az utolsó idei bajnokin is" – nyilatkozta Daerden.Daerden.

A belga szakember biztosan nem számíthat a múlt héten megsérült Bruno Moraes, valamint az eltiltott Dusan Vasziljevics játékára, ugyanakkor Naim Aarab már a csapat rendelkezésére állhat.

„Azért vagyunk mi edzők, hogy az ilyen helyzetekre megoldást találjunk. Nyilván ideális lenne, ha mindig mindenkire tudnék számítani, de ez a legritkább esetben fordul elő, most sincs így. Naim Aarab teljesítményével elégedett voltam a Mezőkövesd ellen, fontos volt, hogy gond nélkül végig tudta játszani a kilencven percet, így ő velünk utazik vasárnap" – tette hozzá Daerden.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik