Újpest: a tulajdonos álláspontja változatlan a Standard kapcsán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.27. 16:52
Roderick Duchatelet, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest tulajdonosa ismét leszögezte, továbbra is szeretne együttműködni a Standard Liege-zsel, annak ellenére, hogy édesapja eladta a belga klubot.

Az Újpest tulajdonosa, Roderick Duchatelet már a nyáron is elmondta, szakmailag és anyagilag is hasznos a lila-fehérek, valamint a Standard Liege együttműködése, és ennek most ismét hangot adott.Az Újpest tulajdonosa, Roderick Duchatelet már a nyáron is elmondta, szakmailag és anyagilag is hasznos a lila-fehérek, valamint a Standard Liege együttműködése, és ennek most ismét hangot adott.

„Bízunk benne, hogy eredményesen tudjuk folytatni a Standarddal megkezdett munkát. Tárgyalunk Christophe Dessyvel, a Standard akadémiájának igazgatójával, az utánpótlásedzőink hamarosan továbbképzést kaphatnak a belga szakemberektől” – mondta Duchatelet a Sport/Voetbalmagazine-nak.

Az újpesti tulajdonossal egyetértett Bruno Venanzi, a Standard Liege főtulajdonosa is, akit tavaly novemberben neveztek ki a klub alelnökének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik