Újpest: a polgármester továbbra is vár Csányi válaszára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.02. 14:29
Újabb – ezúttal rövidebb – üzenetet fogalmazott meg Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének.

Wintermantel többször is üzent már Csányi Sándornak, valamint az MLSZ-nek. Először azt mondta, véleménye szerint idiotizmus az, hogy ha egy barátja más csapatnak szurkol, akkor nem nézhetnek meg együtt egy mérkőzést. Ezt követően elmondta, mit gondol arról, valójában miért nem járnak a családok mérkőzésre. véleménye szerint idiotizmus az, hogy ha egy barátja más csapatnak szurkol, akkor nem nézhetnek meg együtt egy mérkőzést. Ezt követően elmondta, mit gondol arról, valójában miért nem járnak a családok mérkőzésre.

Második üzenetére már érkezett válasz, Csányi úgy fogalmazott, sajnálja, hogy Wintermantel nem elég tájékozott. A polgármester ismét üzent, közös buszozásra invitálta az MLSZ elnökét, ám erre már nem jött reakció, így a szövetség csütörtöki közgyűlése után ismét Csányinak címzett bejegyzést tett ki a Facebook-oldalára.

„»A klubkártyák és a Futballkártya bevezetése mindenképpen sikeres« – fogalmazott Csányi.
Én meg csak arra várom szüntelen Csányi Úr válaszát: miért nem jöhet velem Újpest meccsre a Győr kártyával rendelkező barátom?” – írta Wintermantel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik