Újpest: a nyáron külföldre szerződne a kulcsjátékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 07:36
null
Balogh Balázs a remek őszi idény után nagy ugrásra készül (Fotó: Móricz-Sabján Simon)
Az Újpest meghatározó játékosának, a remek őszi szezont futó Balogh Balázsnak 2016 nyarán lejár a szerződése, így aktuális a kérdés, tárgyaltak-e már a felek az esetleges hosszabbításról.

„Gyarmati Eszter, a klub ügyvezetője azt mondta az egyik sajtóbeszélgetésen, hogy még ebben az évben leülünk tárgyalni, de ez egyelőre nem történt meg, úgyhogy könnyen lehet, hogy átcsúszik a tárgyalás a következő esztendőre” – így Balogh Balázs, a lila-fehérek 25 esztendős középpályása, aki a Nemzeti Sport osztályzatai alapján a második helyen végzett a középső középpályások között a játékosrangsorban, 4.316-os átlaggal a ferencvárosi Nagy Ádám mögött (4.706).

„Annyiban bonyolult a helyzetem, hogy a klubnak opciója van a hosszabbításra, ez egyoldalú, vagyis én nem szólhatok bele, hogy maradok vagy sem. De érzek magamban annyi erőt, hogy fél év múlva légiósnak álljak. Nagyképűség nélkül állíthatom, nagyszerűen ment a játék az utóbbi hónapokban, megerősödtem, rengeteget edzettem, így úgy tervezem, a nyáron külföldre szerződöm.”

„Ha ingyen igazolhatóvá válok, egyértelműen könnyebben kerülhetek egy csapathoz, hiszen ritka manapság, hogy valakiért több százezer eurót fizessenek ki. Ha pedig életbe lép az opciós lehetőség, remélem, megfelelő ajánlatot kap a klub, s úgy elenged. Tavaly bemutatkozhattam a válogatottban, rendkívül motivál, hogy újra bekerüljek a keretbe, de ehhez kiemelkedően kell teljesítenem. Ha elhagyom az Újpestet, szívesen játszanék Belgiumban vagy Hollandiában, de a kedvencem az angol bajnokság, feküdne az a megalkuvás nélküli játék, ahogyan ott futballoznak. De ez még mind odébb van, egyelőre az a legfontosabb, hogy az Újpesttel minél eredményesebben szerepeljünk a tavasszal.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik