Újpest: a megműtött Windecker hálás Duchatelet-nek

Vágólapra másolva!
2015.07.29. 17:40
Windecker József a pénteki keresztszalag-műtétje után a Standard Liege akadémiáján végzi a rehabilitációs munkát. Az Újpest labdarúgója hálás a klubelnök Roderick Duchatelet-nek, hogy ilyen feltételeket biztosít a felépüléséhez.

„Csütörtökön repültem ki Belgiumba, és már pénteken kilencre mentünk be a kórházba, Antwerpenbe – olvasható az ujpestfc.hu-n Windecker József beszámolója. – A műtét egész pontosan fél négykor kezdődött. Hazudnék, ha azt mondanám, kicsit sem izgultam. Az orvosokkal történő konzultáció után azt mondhatom, hála Istennek, nagyon jól sikerült a beavatkozás. Másnap reggel elhagyhattam a kórházat, és Marosi Gábornak, klubunk munkatársának segítségével már át is utaztunk Liege-be, a Standard Liege Akadémiára, ahol azonnal kezelésbe is vettek. Jelenleg itt lakom, napi öt órát tornáztatják, kezelik a lábam. Óriási segítség volt számomra, hogy kiutaztak a szüleim. Nélkülük nem tudtam volna elképzelni, hogy oldom meg a műtét utáni időszakot, nagyon nehéz lett volna egyedül. Az akadémián mindenki nagyon segítőkész és rendes, minden adott a gyors és teljes felépüléshez! Ezúton is szeretném megköszönni azt a segítséget, amit a Tulajdonos Úrtól kaptam, hogy ilyen feltételeket biztosít számomra a sikeres felépüléshez.”

Windecker József június elején igazolt a Győri ETO-ból az Újpestbe, egy hónappal később, a lila-fehérek edzőtáborában elülső térdszalagszakadást és porcsérülést szenvedett a bal lábában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik