Újpest: „A Magyar Kupa fontosabb, mint a bajnokság”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 18:01
A labdarúgó NB I 25. fordulójának nyitó mérkőzésén az Újpest a sereghajtó Dunaújvároshoz látogat. A lila-fehérek kapusa, Balajcza Szabolcs az újvárosiak hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, természetesen a három pontért utaznak, de számukra a Magyar Kupa elsőbbséget élvez.

„A Dunaújváros az életéért küzd, mi meg az önbecsülésünkért. Nekem nem mindegy, hogy a tizedik vagy a hatodik helyen végzünk. A dobogóról már lemondhatunk, de a közvetlen közelébe még odaérhetünk. Tény, hogy a Magyar Kupa a legfontosabb, de nem azért megyünk Dunaújvárosba, hogy kikapjunk” – mondta Balajcza a dpase.hu-nak.Balajcza a dpase.hu-nak.

„Úgy hallottam, hogy a pályájuk nem alkalmas a sokpasszos játékra, inkább a küzdelem fog dominálni. A Puskás Akadémia ellen kikaptak, így ezért nekik mindenképpen be kell húzniuk ezt a meccset. Bízom benne, hogy a védelmünk ezúttal is stabil lesz, és be fogunk találni a kapujukba. Biztos, hogy teljesen más lesz ez a meccs, mint az őszi volt, mert a mostani Dunaújváros erősebb” – emlékezett vissza az újpesti kapus a két csapat októberi összecsapására, amelyet a lila-fehérek 3–0-ra megnyertek.

A Dunaújváros–Újpest találkozó péntek 19 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik